Thuiscrèche JoJo van gastouder Jolanda in Doetinchem | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche JoJo

Thuiscrèche JoJo van Jolanda Horstman is gelegen aan de Motketel 14 in Wehl in een mooie, groene en rustige nieuwbouwwijk.

“Het is een ruime en sfeervolle woning, voorzien van een zonnige tuin”

De woning is ruim en sfeervol ingericht en is voorzien van een zonnige tuin. Er is ook een klein hondje in huis aanwezig. De woning is voorzien van fijne, aparte slaapkamertjes voor de kinderen. Jolanda richt zich met haar Thuiscrèche op de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ruime en omheinde tuin

Bij Thuiscrèche JoJo zijn volop speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. De tuin is zeer ruim en is omheind. In de tuin zijn onder andere een speelhuisje, een zandbak, loopfietsjes, driewielers en schommels te vinden. Maar de tuin biedt meer dan alleen speeltoestellen en speelgoed. Zo heeft Jolanda ook een eigen fruit- en groentetuin waar zij met de kinderen graag vertoeft. Ook trekt Jolanda er met de kinderen graag op uit met de praktische kinderwagen voor drie. Zo kunnen ze leuk met zijn allen bijvoorbeeld naar het speeltuintje in de buurt waar ook veel te beleven is.

Een kijkje bij JoJo

Opleiding, ervaring en persoonlijkheid

Jolanda volgde de opleidingen KV/JV (Kinderverzorging/Jeugdverzorging) en Helpende. In het verleden was zij werkzaam bij verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties en Jolanda werkte ook een lange tijd als nanny. Jolanda is eigenlijk altijd vrolijk en anderen omschrijven haar dan ook vaak als gezellig en zeer creatief. Zij houdt zelf heel veel van wandelen, winkelen en computeren. Maar ook rust is iets dat Jolanda heel belangrijk vindt en zij doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat zowel het huis als zijzelf rust uitstralen.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Biologisch

In Thuiscrèche JoJo is Jolanda zo veel mogelijk biologisch bezig. Zo zijn er hier geen kannen limonade te vinden en komen snoepjes alleen maar tevoorschijn bij bijzondere gelegenheden. De insteek van Jolanda is om de kinderen ook vooral zelf de wereld te laten ontdekken. Daarbij mag elk kind zich ontwikkelen (en zijn) zoals hij of zij zelf is. Wat ze zelf kunnen, mogen ze zelf doen en daarnaast stimuleert Jolanda ze om dingen te leren die ze nog niet zelf kunnen.

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche JoJo voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Jolanda is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Waar vindt u JoJo

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap