Jippie! - Thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Jippie

Thuiscrèche Jippie! is te vinden in de woning van Mandy ten Cate aan de Everlostraat 4 in
Tubbergen. Zij woont hier samen met haar man, hun drie tienerdochters en twee honden.

“In mijn Thuiscrèche wil ik het
kleine knusse gevoel creëren.”

De woning van Mandy is recent uitgebouwd. Hier bevindt zich de groepsruimte en een apart slaap­kamertje voor de kindjes. In de woning zelf is een grote leefkeuken waar ze samen aan tafel lekker kunnen eten en drinken. In Thuiscrèche Jippie! worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Veel ervaring

Mandy heeft 25 jaar ervaring. In haar Thuis­crèche heeft zij een kleinere groep onder haar hoede.
Daardoor kan zij de kindjes meer aandacht, maar ook een knus en veilig gevoel geven.

Lekker naar buiten

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, ontdekken en ontwikkelen. Ze gaan vaak naar buiten; er is een speeltuintje voor het huis.
Mandy heeft een buitenbedje, maar ouders beslissen zelf of ze hier gebruik van willen maken.

VVE certificering

Mandy is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk. VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind. Al spelend ontdekken kinderen in de opvang meer over zichzelf en de wereld om hen heen. Maar hoe kun je tijdens de opvang de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren? Hoe kun je hiervoor de inrichting van de ruimte gebruiken? Hoe besteed je aandacht aan taal en het werken met thema’s? Crècheleidsters leren tijdens deze VVE cursus van Uk & Puk om de ontwikkeling van peuters tot 4 jaar spelenderwijs en themagericht te stimuleren. De verschillende modules van de Uk en Puk cursus spreken onder andere de sociaal emotionele-, motorische-, zintuigelijke- en taalontwikkeling aan. Uk & Puk zet thema’s in die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Met behulp van deze thema’s en de uitdagende (spel)activiteiten kunnen de Crècheleidsters een prettige en interessante speel- en leeromgeving bieden.

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Jippie! voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Mandy is geregistreerd bij gast­ouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Waar vindt u Jippie

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap