Thuiscrèche Jessy van gastouder Jessica in Westervoort | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Jessy

Thuiscrèche Jessy van Jessica Tamboer is te vinden in de woning van Jessica en haar man aan de Beekenoord 73 te Westervoort. Het huis is centraal gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk en ligt op een praktische en doorgaande route richting Arnhem.

“Speciaal voor kinderen ingerichte ruimte”

De Thuiscrèche beschikt over een aparte speelruimte voor de kinderen. Jessica vindt het erg belangrijk dat de kinderen vooral een veilige omgeving geboden wordt. In Thuiscrèche Jessy vangt Jessica kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op.

Veel buitenruimte

Thuiscrèche Jessy beschikt over een flinke buitenruimte die volledig omheind is. Er is een terras aanwezig en verder is er vooral heel veel gras. Een ideale plek dus voor de kinderen om te spelen. Rennen, dollen, met allerhande speelgoed en speeltoestellen bezig zijn: het is hier allemaal mogelijk. Kinderen hebben hier elke dag volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Een kijkje bij Jessy

Rustig en zorgzaam

Jessica is een rustig persoon die zeer liefdevol en zorgzaam is. Ze heeft erg veel geduld met de kinderen en vindt het enorm leuk om met ze samen te zijn. De kinderen voelen zich dan ook altijd erg bij haar thuis en vinden het fijn bij haar. Jessica vindt het leuk om met de kinderen op pad te gaan, zoals bijvoorbeeld naar de speeltuin of de kinderboerderij. Maar het kan ook gewoon een gezellig ommetje in de buurt met de kinderen zijn. En mocht het weer eens tegen zitten, dan gaat ze graag thuis met de kinderen knutselen en creatief bezig zijn. In haar vrije tijd zit ze graag achter de naaimachine en ze heeft dan ook verschillende dingen voor in haar eigen Thuiscrèche gemaakt. Andere hobby’s van Jessica zijn onder andere lezen en haken.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Continu leerproces

Jessica volgde de opleiding Helpende Zorg en Welzijn 2 en werkte een tijdje als gastouder bij een gezin thuis. Ze houdt haar kennis up-to-date met cursussen die van belang zijn voor haar werkzaamheden met kinderen. Volgens Jessica ben je op dat gebied namelijk nooit uitgeleerd en ze doet dan ook graag extra kennis op over bijvoorbeeld andere opvoedstijlen en emoties bij kinderen. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen zelf ook veel leren op een speelse manier. Ze laat ze dan ook graag allerlei dingen ontdekken.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Jessy voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Jessica Tamboer is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Jessy of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Jessy

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap