Thuiscrèche Hupsakee van gastouder Joyce in Enschede | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Hupsakee

Thuiscrèche Hupsakee van Joyce Schiphauwer is gelegen in een woning aan de Bentelobrink 146 te Enschede in een groene omgeving. De woning is rustig gelegen en er komt maar weinig verkeer in de straat.

“Speciaal voor kinderen ingerichte ruimte”

De opvang vindt plaats in een speciaal voor de kinderen ingerichte ruimte op de begane grond. Die kamer is erg kleurrijk ingericht, beschikt over een keukentje en ligt goed gescheiden van de rest van de woning van Joyce. De kinderen komen in principe alleen boven als ze tussen de middag even gaan slapen. Joyce woont samen met haar man en zoontje en vangt in haar Thuiscrèche Hupsakee kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op.

Thuiscrèche Hupsakee

Uitgebreide speelmogelijkheden

Direct naast de woning van Joyce ligt een groot grasveld. Bovendien is er vlakbij een speeltuin, een voetbalveld, een basketbalveld, een tennisveld en een skatepark. Als je de andere kant op kijkt en daar de straat over steekt, loop je zo het park in. In het park is een leuke kinderboerderij en daarachter bevindt zich nog een hele grote speeltuin waar Joyce regelmatig met de kinderen te vinden is. Overigens is er ook in de tuin van Thuiscrèche Hupsakee genoeg te doen en te beleven. Kinderen kunnen er heerlijk schommelen, glijden van de glijbaan, spelen in de zandbak of springen op het springkussen.

Een kijkje bij Hupsakee

Vrolijk en opgeruimd

Joyce is vrolijk, opgeruimd, sportief en enthousiast. Ze houdt van kleur en gezelligheid en dat is dan ook goed te zien in haar Thuiscrèche. Daarnaast is ze erg creatief. Niet alleen op het gebied van haar eigen hobby’s. Ze heeft bijvoorbeeld voor de kinderen zelf een leuk frutselbord gemaakt. Dat is eigenlijk gewoon een plank met allerlei leuke dingetjes eraan. Zoals fietsbellen, knopjes, wasknijpertjes, lampjes, een kwastje… daar weten de kids zich elke dag weer perfect mee te vermaken.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Van gastouder naar Thuiscrèche

Joyce heeft de opleiding SPW niveau 4 gevolgd en heeft stage gelopen op diverse scholen en kinderdagverblijven. Toch bleef ze uiteindelijk via haar weekendbaantje in een winkel werken. Echter ontdekte Joyce dat haar passie ligt bij het werken met kinderen. Ze ging aan de slag als gastouder. Joyce wilde haar opvang nog meer professionaliseren en besloot zich aan te sluiten bij thuiscreche.nl. Nu runt ze succesvol haar eigen Thuiscrèche Hupsakee.

Blije en gelukkige kinderen

Qua opvoeding vindt Joyce het belangrijk om de kinderen normen en waarden bij te brengen. Maar eigenlijk is het allerbelangrijkste voor haar dat ze ervoor zorgt dat de kinderen blij en gelukkig zijn. Het gaat erom dat ze het met zijn allen gezellig hebben, waarbij ze natuurlijk wel zo veel mogelijk rekening houdt met wat de ouders belangrijk vinden. Joyce maakt graag gebruik van thema’s maar het is niet zo dat de kinderen de hele dag een strak programma krijgen voorgeschoteld. Ze vindt het ook belangrijk dat de kinderen gewoon rustig iets voor zichzelf doen. Daarnaast heeft elk kind een schriftje dat meegaat in de tas, waarin Joyce niet alleen noteert hoe ze hebben gegeten en geslapen, maar waar ook plek is voor het opschrijven van leuke dingen die er die dag gebeurd zijn.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Hupsakee voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Joyce Schiphauwer is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Hupsakee of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Hupsakee

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap