Thuiscrèche Het Bremmetje van gastouder Saskia in Borne | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Het Bremmetje

Thuiscrèche Het Bremmetje ligt in Borne aan de Bremstraat 1 en hier vangt Saskia Velthuis maximaal drie kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Deze leeftijdscategorie ligt Saskia het beste en ze voelt zich daar erg goed bij. En dat is voor de kinderen geheel wederzijds!

Het belangrijkste is dat de kinderen het
naar hun zin hebben.

Door een uitbouw aan het huis is er ruimte vrijgekomen die volledig is ingericht als speel- en groepskamer. Wat voorheen dus de
woonkamer was, is nu volledig ingericht als Thuiscrèche. Om te slapen kunnen de kinderen terecht in een aparte slaapkamer die voorzien is van verschillende bedjes. Qua locatie ligt Het Bremmetje ook perfect: aan de rand van het dorp, maar wel dicht bij de snelweg
naar Hengelo en Almelo.

Veel naar buiten bij mooi weer

Vooral in de zomer wordt er heel veel buiten gespeeld. Er zijn zowel een speeltuin als een hertenkamp in de buurt van Thuiscrèche Het Bremmetje te vinden. Saskia pakt ook wel eens de auto en gaat dan met de kinderen naar het bos in Delden. Ook zijn er een paar vijvers in de nabije omgeving waar ze regelmatig met de kinderen de eendjes gaat voeren. De supermarkt is ook dichtbij en vaak gaat Saskia samen met de kinderen daar even heen, bijvoorbeeld als er brood gehaald moet worden. Verder is Thuiscrèche Het Bremmetje erg rustig gelegen aan de rand van Borne.

Huiselijk maar toch een eigen ruimte

Uniek aan Thuiscrèche Het Bremmetje is het feit dat er een aparte ruimte in de woning is waar de opvang grotendeels plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat het gewone gezinsleven en de opvang niet door elkaar lopen en de kinderen in alle rust kunnen spelen. Daarnaast kunnen ze ook heel rustig slapen, want er is een eigen slaapkamertje speciaal voor de kinderen met kinderbedjes. Saskia hanteert in haar Thuiscrèche de drie R’s: te weten rust, reinheid en regelmaat. Ze werkt verder elke dag volgens een vaste structuur. Dat is naar haar mening het beste voor de kinderen. Daarnaast vindt Saskia het vooral belangrijk dat elk kind gewoon kind bij haar kan zijn.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Paardje

Spelen in de eigen tuin

In de tuin van Thuiscrèche Het Bremmetje is ook voldoende speelgelegenheid. Er staan een trampoline, een speelhuisje en allerhande ander speelgoed. In de zomer wordt regelmatig het zwembadje tevoorschijn gehaald en echt alles is er op gericht om het de kinderen goed naar de zin te maken. Saskia is in de basis een vrij rustig persoon en dat straalt ze ook uit naar de kinderen. Maar heeft ze een leuk idee om met de kinderen te gaan doen, dan is Saskia altijd heel enthousiast en weet dat ook goed op de kinderen over te brengen.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Het Bremmetje voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Saskia Velthuis is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Het Bremmetje of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Het Bremmetje

Neem contact op

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap