Thuiscrèche Gekko van gastouder Karin in Doetinchem | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Gekko

Thuiscrèche Gekko is gelegen aan de Wrangelaan 5, in een schitterende en natuurrijke omgeving, net buiten Doetinchem. In de lichte, gezellige en ruime boerderij van Karin worden kinderen opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Spelenderwijs leren, met heel veel plezier.

Toen Karin zelf kinderen kreeg, ging ze steeds vaker op andere kinderen passen en toen haar werd gevraagd om gastouder te worden voor Parbédie, ging ze daar op in. Vanaf 2012 is ze officieel een Thuiscrèche. De opvang vindt plaats in haar eigen woning, zodat op die manier zo veel mogelijk een vertrouwde thuissituatie voor de kinderen wordt gecreëerd. Er zijn in de thuiscrèche meerdere slaapkamers aanwezig, zodat de kinderen die dat nodig hebben overdag nog even lekker kunnen slapen.

Veel natuur, leerzaam voor de kinderen

De thuiscrèche bevindt zich in een natuurrijke omgeving, met op loopafstand natuurpark de Koekendaal in het bosgebied de Wrange. Karin hoeft de deur maar uit te gaan en ze zit al midden tussen het groen waar volop speelmogelijkheden zijn.  Karin gaat graag met de kinderen op pad om ze van alles over de natuur te leren. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen meekrijgen wat de natuur is en hoe alles groeit en bloeit. Tijdens het wandelen vertelt Karin daar altijd graag over.

Spelen in de tuin of in de woonkamer

Thuiscrèche Gekko bevindt zich op een woonboerderij en er is veel ruimte waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Op het erf kunnen de kinderen met allerlei fietsjes rondcrossen en met de graafmachientjes in het zand spelen. Ook op warme zomerdagen is het goed vertoeven dankzij de schaduw van de bomen. Verder is er een trampoline aanwezig, waar de kinderen graag op te vinden zijn. Dit natuurlijk altijd onder toezicht. Ook binnen is er voor de kinderen van alles te doen en te beleven. Er is allerlei speelgoed te vinden waarmee ze hun eigen fantasie kunnen gebruiken en rollenspellen kunnen spelen. Maar er wordt ook dagelijks voorgelezen en regelmatig geknutseld, ook op basis van thema’s. En wat zijn de kinderen en ouders altijd weer enthousiast als er een werkje mee naar huis genomen wordt.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Veel vrijheid binnen een vast dagritme

Zelf is Karin een rustig en vrolijk persoon. Ze kan heel goed met kinderen overweg en vindt het heerlijk om met ze bezig te zijn en te zien hoe zij zich ontwikkelen. Ze onderneemt veel met de kinderen en vindt het belangrijk dat ze veel buiten zijn. Bij Gekko hebben de kinderen (binnen een vast dagritme) veel vrijheid, zodat ze zichzelf kunnen ontplooien op de manier en de snelheid die bij hun past. En daar wordt dan op ingespeeld met het aanbod van activiteiten en speelgoed. Qua opvoeding vindt Karin het belangrijk dat de kinderen normen en waarden meekrijgen en respect hebben voor dier en natuur. Ook leert ze de kinderen over samen spelen en delen en dat ze leren om zelf dingen te doen. Maar wat voor Karin het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen spelenderwijs leren, zichzelf kunnen ontplooien en bovendien dat vooral alles met veel plezier gaat.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Gekko voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Karin Veerbeek is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Gekko of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Gekko

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap