Thuiscrèche Eefje van gastouder Evelyn in Doetinchem | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Eefje

VVE certificering

Evelyn is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk.
VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind.


Thuiscrèche Eefje is te vinden aan de Holterweg 10 te Doetinchem. In de woning en in een aparte ruimte die bij haar jaren ‘30 woning is getrokken, biedt Crècheleidster Evelyn kinderopvang aan maximaal vijf kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.

Hartje

Hier mag en kan ieder kind zichzelf zijn.

Het huis is heel gezellig en warm en de authentieke elementen die aanwezig zijn versterken dit gevoel bij iedereen. Evelyn beschikt over veel ervaring met kinderen, aangezien ze met veel plezier 18 jaar in de kinderopvang en in het speciaal onderwijs gewerkt heeft. Daarnaast heeft ze zelf ook twee kinderen. Thuiscrèche Eefje ligt dichtbij het centrum van Doetinchem en het is een leuke en gezellige plek met een Crècheleidster die net zo enthousiast is als de rest van haar gezin.

Ideaal om binnen en buiten te spelen

Bij Thuiscrèche Eefje is een ruime en diepe tuin aanwezig met veel groen, waar de kinderen lekker in rond kunnen struinen.
Blote voetjes op het gras of de handjes wroetend in het zand; lekker rondrijden op de tractor of heerlijk schommelen in de wind.
Binnen spelen de kinderen op allerlei plekken in het huis. Er zijn gezellige speelhoekjes en er is zelfs een aparte speelkamer voor de kinderen.
Met de baby’s verblijft Evelyn voornamelijk voor in de kamer. In de achterkamer bevindt zich nog een grote tafel waar gezellig
aan geknutseld wordt of een broodje wordt gegeten.

Geen werk, maar hobby

Evelyn vindt het heerlijk om te werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het is namelijk de leeftijd waarin ze worden gevormd en waarbij ze vooral heel veel leren, ontdekken en ontwikkelen. Zelf is ze iemand van pluk de dag en daarnaast is ze enthousiast en gedreven in wat ze doet. Evelyn heeft van haar hobby haar werk kunnen maken en dat is iets waar ze elke dag met volle teugen van geniet.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Eefje voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Evelyn Hageman is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang. Bovendien is ze in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Eefje of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Ritme en regelmaat van thuis

Bij Thuiscrèche Eefje probeert Evelyn zo veel mogelijk het ritme en de regelmaat van thuis aan te houden en dat zo veel mogelijk in te passen in de dag. Hierbij zijn de drie R’s erg belangrijk: regelmaat, reinheid en rust. Bovendien vindt Evelyn het belangrijk dat elk kind zichzelf mag en kan zijn in een veilige en vertrouwde omgeving. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Daarnaast gaat Evelyn graag op pad met de kinderen en ze probeert elke dag naar buiten te gaan. Ze heeft een bolderkar zodat ze gemakkelijk met zijn allen de natuur in kunnen gaan. Evelyn werkt ook heel veel met thema’s en past de activiteiten die ze doet dan daar op aan. Zo bezochten de kinderen tijdens het thema ‘fruit’ een fruitboerderij waar ze fruit mochten plukken en van alles leerden over fruit.

VVE certificering

Evelyn is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk. VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind. Al spelend ontdekken kinderen in de opvang meer over zichzelf en de wereld om hen heen. Maar hoe kun je tijdens de opvang de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren? Hoe kun je hiervoor de inrichting van de ruimte gebruiken? Hoe besteed je aandacht aan taal en het werken met thema’s? Crècheleidsters leren tijdens deze VVE cursus van Uk & Puk om de ontwikkeling van peuters tot 4 jaar spelenderwijs en themagericht te stimuleren. De verschillende modules van de Uk en Puk cursus spreken onder andere de sociaal emotionele-, motorische-, zintuigelijke- en taalontwikkeling aan. Uk & Puk zet thema’s in die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Met behulp van deze thema’s en de uitdagende (spel)activiteiten kunnen de Crècheleidsters een prettige en interessante speel- en leeromgeving bieden.

Waar vindt u Eefje

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap