De Witte Roos - Thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche De Witte Roos

Thuiscrèche ‘De Witte Roos’ is gevestigd aan de Mauvekant 57 in Nunspeet. Hier wonen crècheleidster Aukje Veldman, haar partner Henry samen met hun hond en kat.

“Kinderen mogen hier hun fantasie de vrije loop laten”

De Thuiscrèche bevindt zich in de woning van Aukje en haar gezin. In de woonkamer is er voldoende speelruimte voor de kinderen. Op de eerste verdieping is er een slaapkamertje voor de kinderen die overdag nog slapen. In Thuiscrèche De Witte Roos vangt Aukje kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op.

Buiten

Het huis van Aukje staat aan het einde van een woonerf. Als zij de deur uitstapt, dan kijkt ze uit over de weilanden. Vanaf daar is het maar een klein stukje te lopen en dan is ze in het bos.
Aukje is dol op bloemen. Haar geboortebloem is de roos. En toevallig is de witte roos haar lievelingsbloem, vandaar dat het de naam is van haar Thuiscrèche. Daarnaast past ook goed bij haar liefde voor de natuur. Aukje gaat dan ook graag heerlijk met de kinderen naar buiten. Ze vindt het namelijk heel belangrijk dat kinderen in de frisse buitenlucht spelen en ontdekken. En dan ook hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Tuin

Aukje woont nog niet zo lang op deze plek, dus na een fikse verbouwing binnen, gaan ze in het voorjaar van 2023 de tuin aanpakken. Bij het aanleggen van de nieuwe tuin houden ze ook zeker rekening met de Thuiscrèche. Aukje wil in de tuin absoluut een fijne speelplek en gezellige hoekjes voor de kinderen creëren.

Hartje

Zorgzaam en prettige communicatie

Heel zorgzaam en creatief, zo kun je Aukje zeker beschrijven. Ze houdt van gezelligheid en heeft een sociaal leven, ze onderneemt veel leuke dingen met familie en vrienden. Ze is communicatief sterk en ze is een voorstander van een prettige open communicatie. Naast een fijne vertrouwde band opbouwen met een kindje, vindt Aukje goed contact met de ouders ook heel belangrijk.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Van verzorgende naar crècheleidster

Aukje heeft de afgelopen jaren gewerkt als Verzorgende IG+ in de ouderenzorg. Hiervoor heeft zij zowel de mbo-opleidingen tot Helpende en Verzorgende IG afgerond. Tijdens de zwangerschap van haar dochtertje heeft ze besloten om de overstap te maken naar het runnen van haar eigen Thuiscrèche. Ze is namelijk dol op kinderen, ze houdt van de zorg en is heel ondernemend ingesteld. In de verpleging miste ze echter de tijd om echt aandacht te kunnen geven aan de cliënt. Ze verheugt zich er enorm op dat ze nu veel meer tijd heeft om de kindjes in haar Thuiscrèche te verzorgen en ze de ruimte te geven om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche De Witte Roos voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Aukje Veldman is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche De Witte Roos of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Christelijk

Thuiscrèche De Witte Roos wordt gerund vanuit een christelijk oogpunt. Aukje is zelf christelijk opgevoed en ze voedt haar dochter ook zo op. Voor Aukje betekent dit niet dat ze bijvoorbeeld elke dag met een gebed start of afsluit. Voor haar zit het geloof meer in normen en waarden, hoe je met elkaar omgaat. Voor de kleintjes krijgt het geloof vaak juist vorm door het toeleven naar en het vieren van de feestdagen. De verhalen hierover zal Aukje zeker vanuit het christelijke oogpunt vertellen. Ze vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan het geloof, maar zij beschouwt zichzelf wel als ruimdenkend en zij wil er open en relaxt mee omgaan.

Waar vindt u De Witte Roos

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap