Ben jij of ken jij de nieuwe Thuiscrèche

Thuiscreche.nl is op zoek naar een nieuwe Thuiscrèche in Deventer. Heb jij passie voor het werken met kinderen en is het altijd al een droom geweest om je eigen onderneming te starten in de vorm van een Thuiscrèche? Sluit je dan aan bij de formule thuiscreche.nl.

Wie zijn wij?
Thuiscreche.nl staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en uiteraard volledig ingericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Elk kind ervaart in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang waarbij iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Zit er al een Thuiscrèche in Deventer?
Ilona Bouwmeester besloot twee jaar geleden om het roer om te gooien en haar eigen Thuiscrèche “Teder” in Deventer te starten. Inmiddels vangt Ilona dagelijks kindjes op. En met succes: de opvangplekjes zijn volledig opgevuld. Ilona woont met haar man aan de Molenstraat in Deventer. Opvallend is het tweeledige karakter van deze plek: in de eerste plaats midden in de stad maar tegelijkertijd ook enorm dicht bij de natuur. De IJssel en het Vogelpark liggen namelijk op maar een paar minuutjes lopen. Thuiscrèche Teder is een geweldige plek waar de kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken.

 

 

 

 

 

 

Oorspronkelijk komt Ilona uit een andere branche (de hulpverlening), maar door de jaren heen maakte ze langzaam maar zeker al wat zijsprongen in haar carrière. Zo werkte Ilona daarvoor als bloemist, deed ze ontwikkelingswerk in Afrika en werkte ze als vrijwilliger met tienermoeders en hun kinderen. Mensen en met name kinderen hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Hoe ouder Ilona werd, hoe meer ze het gevoel kreeg dat ze haar hart moest volgen. En dat resulteerde uiteindelijk in Thuiscrèche Teder, een plek waar ze elke dag de kindjes liefdevol opvangt.

Waarom thuiscreche.nl?
Een Thuiscrèche straalt volgens Ilona de professionaliteit uit van een kinderdagverblijf, maar dan in huiselijke sfeer. Kinderen worden opgevangen in een warme, leerzame en liefdevolle omgeving, waarbij één op één contact centraal staat. Het concept thuiscreche.nl sprak Ilona direct aan. Dankzij de duidelijke afspraken en de professionele aanpak weten zowel de vraag- als gastouder precies waar ze aan toe zijn.

Voor Ilona is het elke dag weer een feestje om aan de slag te gaan in haar eigen Thuiscrèche. Dankzij de leuke activiteiten, grappige uitspraken en vele knuffels van de kinderen geniet Ilona van elke dag!

Laat ook jouw droom uitkomen!
Ilona’s droom is uitgekomen, nu die van jou nog! Ben jij woonachtig in Deventer, in het bezit van een geldig diploma en biedt jouw locatie voldoende mogelijkheden? Heb jij passie voor het werken met kinderen en ben jij in staat om je eigen onderneming te runnen met behulp van thuiscreche.nl? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

info@thuiscreche.nl

074 – 34 918 34